Tuesday, January 6, 2009

Naturens kunstverk

Man skal lide for egen skjønnhet, og hutre for naturens... Frøken Ice Cold var vakker så lenge det varte. Hun fordampet i mitt åndedrett mens jeg foreviget henne. Hun er mitt jomfrubidrag i Moseplassens missekåring - og jeg ønsker henne lykke til ;)
"Fuglenes isdans" - "Icedance of the birds"

26 comments:

Anne-Berit said...

Dette var nydelige bilder Lene.Er det ikke fantastisk hvor flott naturen kan lage det til,rene kunstverkene.Håper du koser deg i det nye året.Klem fra meg!

Lille meg said...

Så flotte bilder! Aldeles nydelig!
Det er ingen som kan kopiere skaperverket.
Ha ei finn uke!

Fjordheim said...

Helt utrolig flotte bilder. Ja naturens kunstverk er nok den aller flotteste. Og når en har en god fotograf til å ta bilder, så får en gjengitt det kunstverket også.
Ha ei flott uke :)

Lemi said...

merkelig d der me snøkrystaller... at d går ann å lage no så vakkert.. når dem sees en og en iallefall..

godt nyttår fra lene i kalde, snødekte nord

Lemi said...

hm... julegaveinnpakning?? d må da være after eightesken mine du tenke på?? har jo ikke vist no anna innpakning...

men takk uansett ;)

Studio Natura said...

Disse bildene ble riktig fine! Syns du treffer bra og presenterer fine komposisjoner både her og på andre bilder jeg ser du tar. Flott - stå på videre :)

Studio Natura said...

Den øverste med blått i er jo fin, men ganske "vanlig".

Den neste, første av de brune, er virkelig bra. Kan hende du hadde hevet det ennå litt om du hadde kuttet bort den faste "bunnen" i bildet og bare latt mønsteret vokse rett ut av kanten.

Og så den siste liker jeg.

Garden Angel said...

Hei på deg tuppa!
Stilige krystallbilder!
Trodde nesten du hadde fotografert inne hos meg før vi fikk varma opp jeg...hehe
Spennende med macro;)
Og grattis med ferdig innlevert oppgave!
Det går nok greit ja..
Du har vel ikke glemt veldig vesentlige saker..

Jeg er så vinterdaff for tiden..!
Orker knapt å knipse et eneste bilde..
Ble dårlig med det i nord også..
Snø og regn om hverandre satte en stopper for det..hmm
Også jeg som hadde gledet meg til endelig å bruke apparatet igjen..
Ble bare noen helt vanlige innebilder av familie.

Men jeg vet at lysten på å fotografere øker jo nærmere våren vi kommer;)
Så det så:) hihi

Flinke dere som har ryddet bort jula i en fei..
Jeg driver og pakker bort litt nå idag jeg da..
Hadde jo ikke tatt frem så mye i år, så det går vel kjapt tenker jeg.

Så nå kan du bare slappe av og nyte livet en stund eller?
Har du flere oppgaver i nærmeste fremtid?
Ha en fin kveld da Lene!
God klem fra meg(",)

Mitt Empire said...

Nydelige bilder. Naturen er den beste kunstneren, og du er flink som klarer å feste det til "film".

Ha en fin tirsdagskveld.
Laila

PS, bra du presiserte at det var John du var gift meg. I den andre kommentaren, der du sa du var enig med "husbonden over her", trodde jeg nemlig du siktet til han som hadde laget innlegget. Da hadde jeg nemlig ikke sett at to hadde skrevet på samme innlegg. Hihihi, håper ikke du tok det så tungt. Sikkert fine mannfolk, begge to ;-)

Hespe said...

Hei på deg snuppelura, og GODT NYTTÅR til deg!!!!

Åhhhhhhhhh så flotte bilder - du er virkelig en dyktig fotograf altså - jeg er mektig imponert... Savner jo selvsagt interiørbloggingen din, men dette er jo rååååbra!!!! Forstår at du har funnet din måte å blogge på, og det er kjempeflott. Livet kan jo ikke bestå bare i å blogge rundt heller. Jeg kjenner litt på det - for det tar unektelig en del tid. Jeg vil jo så gjerne holde meg oppdatert og besøke ALLE, men det går ikke - uansett så mye jeg kunne ha tenkt meg det, så rekker jeg ikke over å alltid svare på alle kommentarer og nye innlegg. Må bare prøve å ikke få dårlig samvittighet...

Håper du hadde en superbra jul. Det hadde iallfall jeg. Kosa meg to uker til ende hjemme i Hornindal hos mamma og pappa. Er jo alltid så godt å komme hjem!!! Litt vel godt kanskje - hi, hi - kjenner det iallfall på bukselinningen, så nå er det salat og sunnere kosthold... :o)

Håper det nye året bringer med seg masse godt Lene, og JAAAA, la det bli året da vi kan treffes - hadde vært sååå kos, det er jeg sikker på :o)

Nå er det snart frustrerte fruer, så da er det bare å legge ifra seg pc'en...

Ha det fint kjære Lene, inntil vi igjen blogges!!!

Stor go' klem fra Hildegunn

Mitt Empire said...

Stemmer det, jeg hadde bloggen Lailas lille rike, som jeg stengte for en tid tilbake. Det er imidlertid samme bloggen som nå, men jeg skiftet navn på den.

Ja,jeg vet at lukker, blender osv er det samme, ellers hadde jeg ikke kunnet lest i boken min av redsel for å bli forvirret. Det er forresten en fin bok det også. Den du pratet om, tror jeg jeg får se etter på bokhandelen. Da får jeg bladd litt i den før jeg evt. kjøper.

Ja, man kan bli litt mettet av å "bare" vise interiør hele tiden. Kommer sikkert til å vise mer når jeg har noe å vise, men akkurat nå er det å lære meg mer om fotografering. Det har vært målet mitt hele tiden å ta fine, stemningsfulle bilder, og interiørbilder er krevende å få fine. Jeg tror det blir bedre med stativ, det også, da det kan bli litt slørete uten, innendørs...

Det blir moro å følge deg også, du er jo kjempeflink til å ta bilder, det har du vært hele tiden. Men du har dessuten et "øye" for foto, for komposisjon. Det synes godt på bildene dine. Husker jeg så bilder av soverommet ditt og nesten siklet her. SÅ lekre bilder!

Ha en fin kveld.
Laila

Som Mine Dager Er, said...

Lene

Hva skal man si? Hvor skal jeg begynne? Superlativene som ligger på tunga dekker ikke hva jeg tenker og føler om disse bildene. De er først og fremst helt fantastiske. Fyttikatta så utrolig bra og krystall-klare. Jeg skroller opp og ned og bare beundrer ... Dette er innertier, dette er terningkast seks!
Gratulerer!

Klem fra Marit

Fotosekken said...

Nydelige bilder! Isroser, isranunkler eller isanemoner, men vakkert vakkert!

esnorway said...

Ja disse var fine.hils gubben

julie said...

Hei, så gøy at Molly ikke ble redd lengre,Shila var så redd at hun lå bak sofaen ,der hun egentlig IKKE får lov til og ligge:P.Hun ble helt gaal av alle de "farlige" rakettene som hylte og smashet,hehe.

Anne på Moseplassen said...

Så nydelige bilder :) og flott frøken!
Kjempehyggelig at du vil være med på konkurranse. Også fikk jeg jo bli kjent med denne bloggen! Supert :D

Randi said...

Ja se der ja...nå begynner det og ligne noe...hahaha...blasert æ no :-)

Neida, bildene dine var flotte!! finner ikke ett eneste vindu hos meg med sånt. Lurte en dag på om jeg skulle dynke noen vindu med vann, for å se om jeg fikk noen roser. Så fant jeg ut at jeg skulle prøve å fange snøfnugg å ta med meg inn for å ta bilder av, tror du det funket ..nehei...hihihihi

Tull til side...GRATULERER med overstått oppgaveskriving. Jeg er overbevist om at du har klart dette så bra. Og man kan ikke gjøre bedre enn sitt beste...og det vil jeg tro du gjør.:-))

Her ute laver snøen ned...jeg ser ikke skogen for bare snø..jeg som tenkte jeg skulle ta med Shila på tur ut.Ser ut som om det må vente litt.

Ellers er formen på topp...*bank i bordet* for rundt meg på alle kanter ligger folk nede for telling. Omgangen,influensa osv....på jobb i går gikk hun jeg jobbet samens med og hakket tenner og var ikke frisk. Men ingen å ta av for å jobbe ekstra så da tyner folk seg litt for mye.

Håper du er frisk og rask og at du har det bra.

KLMEKLME OG DOBBELTKLEM fra meg til deg.

Tiril said...

Hei Lenemor.
Som du imponerer med dine flotte foto, skjønt jeg savner deg på interiørbloggen, der var noe med dine innlegg der, men du, jeg respekterer ditt valg, ser jo selv hva tid det tar, slakker nok kraftig ned selv og etterhvert.
Jeg skal til Drammen en snartur i januar, tror neppe der blir tid til å treffes da, har så knapp en tid, men skal inn igjen til sommeren, prøver å få til ett treff da vi Lene .
Det hadde vert kjempehyggelig, sikker på vi hadde kosa vårs.
Ellers så går det med det samme med N ..., de tar en dag av gangen, håper det ikke drar ut forlenge, vondt for henne som er så full av smerte, og liderlig vondt for fam. som står henne nærmest.
Jeg har sendt pakken til deg, nå håper jeg bare den faller i smak, ellers er det så kurant at du får prøve å bytte det på ditt hjemsted.
Masse gode hilsner og klemmer fra Tiril.

Lindas Hus.. said...

Hei Lene!Nydelige bilder.Flotte isroser.Klem Linda :))

Ida said...

Hei Lene.
Kikket innom Norsk Nettfoto og beundret isrosene dine.
Måtte kikke innom her via linken du hadde lagt igjen der. Du tar utrolig flotte bilder og har virkelig ett godt blikk for gode motiver.
Jeg har ikke vært noe særlig aktiv på Norsk Nettfoto. Burde skjerpe meg, kanskje. ;)
Så langt har jeg bare hatt ett kompaktkamera. Fikk nytt av husbonden til jul. Ett CanonPowerShot G10. Utforsker og lærer for øyeblikket. ;)
Så får jeg heller avansere litt etter litt. ;)
Elsker å ta bilder!
Foreløpig har jeg lagt ut bilder tatt med det nye apparatet på hjemmebane, på min egen blogg altså.
Så, får vi se når neste bidrag kommer blandt gjengen. ;)
Bloggen din er flott! Jeg lager en link til deg og kommer innom deg igjen. Du inspirerer! :)

RuneE said...

Her har du skikkelig tatt løs. Et motiv man kan leke med lenge. Får etterhvert et helt overjordisk preg for meg. Fjern den nederste kanten og du er på vei inn i fraktalenes verden.

PS Takk for hyggelig kommentar .- vi får se hva det blir...

Inger-55 said...

Hei på deg, lene!
Lenge siden jeg har vært inne hos deg nå. Men jeg legger deg til på listen min, så det er lett å se når du oppdaterer.
nydelige bilder. Og for en nydelig fugledans! Du har ett utrolig blikk for detaljer. Og sikkert ett utrolig flott kamera!
Ang salte mandler. De forsvinner FORT! Så lag en stor posjon mens du holder på.
Her har vi masse snø. Men i dag regner det. Skikkelig sørpeføre. Så den lille ulldotten vil ikke gå tur i dag. Blir jo våt på labbene vettu!
masse klæmma fra Trondhjæm

Framed and Shot said...

Vi holder en knapp på det øverste - vakkert og kaldt! Den grønne/blå tonen og de tydelige iskrystallene gjør det til et spennende bilde å betrakte; lenge.
Godt jobba!!

Rune (på toppen av bakken :o) said...

Nydelige iskrystaller du har fanget Lene :o) Dette er iskunst på høyt nivå som da har fanget på en flott måte.

BABOOSHKA said...

These are incredible images.

naturglede said...

Så vakker kan vinteren være. Blikskudd på blinkskudd:)