Sunday, November 30, 2008

Isdråpe.

Isdråpen er i virkeligheten ikke større enn ett knappenålshode. På bildet under er den knipset fra en annen vinkel og snudd på hodet. Ser man etter, finner man speilbildet av huset vårt i den.

Thursday, November 27, 2008

Oslo OperahusEt hjerte...

...til alle som kunne trenge litt ekstra varme og omtanke i hverdagen. Spesielt i den høytiden vi snart går inn i, sliter mange med ekstra tøffe tak - og vi må ikke glemme å se - og ta vare på menneskene rundt oss.

Etter ett år med interiørblogg, er det med blandede følelser jeg nå går løs på en ny epoke, og ny blogg. Fotoblogg, hvor jeg vil samle noen av bildene mine, mest for min egen skyld - men også hyggelig om andre vil titte innom. Og så har jeg gardert meg - allerede i bloggnavnet: Knips og nips. Litt dilldall er altså lov ;)

Og jeg åpner nye fotobloggen min nettopp med et nips-innlegg. Til ære for kjære interiørbloggvenner som henger med meg også her :)
Jeg ønsker altså ikke skryt for lekre lysmansjetter eller søte lysranker. Du må gjerne titte innom uten så mye som et pip. Men jeg setter stor pris på konstruktiv kritikk, tips og ideer til videreutvikling av min gryende fotointeresse.
Vær iallefall velkommen her hos meg.